Diensten

Wilson Service & Onderhoud staat voor u klaar in de provincie Zuid-Limburg en de grens regio voor alle werkzaamheden in en om het huis.


Een kleine greep uit onze dienstverlening:

Badkamers:
Binnen de badkamer zijn er verschillende soorten werkzaamheden die elk vragen om een specifieke vakman. Daarom is het handig dat wij als aannemer al deze disciplines in huis hebben. Van tegelzetter tot timmerman en van elektricien tot loodgieter, wij hebben de kennis in huis.

Sanitair:
Als erkende installateur zijn wij specialist in de uitvoer van werkzaamheden gericht op de vervanging en plaatsing van uw sanitair. Hierbij kunt u denken aan het renoveren van uw badkamer of het plaatsen van een nieuwe toilet.

Onderhoud:
Vakkundig onderhoud of herstel nodig voor uw woning of bedrijfspand? Hierin kunnen wij u vakkundig van dienst zijn.

Verbouwingen:
Wilson Service & Onderhoud helpt u graag bij de verbouwing van uw particulier en bedrijfsmatig vastgoed. Ons team maakt op basis van uw wensen een vertaalslag naar een totaaloplossing binnen uw budget.

Elektra- en installatiewerken:
Bij Wilson Service & Onderhoud bent u aan het goede adres voor al het installatiewerk in en rond uw huis of bedrijf. Bij ons kunt u terecht voor aanleg en onderhoud van waterleidingen en afvoer voor uw sanitair maar ook voor het plaatsen van drinkwatersystemen en warmwatersystemen. Ons bedrijf is ook gespecialiseerd in het plaatsen van schakel- en groepenkasten. Het aanleggen van lichtinstallaties en allerlei soorten bekabeling, zoals databekabeling en telefoonkabels behoord ook tot onze specialistaties. Wij zoeken tevens voor u de juiste oplossing voor verwarming in woon- en werkomgeving.

Aanbouw:
Uw woon- of werkoppervlak vergroten? Wij helpen u graag mee in het ontwerpen en realiseren van uw aanbouw.

Mini-containerverhuur en afvalverwijdering:                                                                                              Om u gedurende een bouwfase van complete service uit één hand te voorzien bieden wij ook een mini-containerverhuur en afvalverwijdering aan. Voordat er iets nieuws gemaakt kan worden dient er immers vaak het oude te worden verwijderd.


Voor de meest uitéénlopende werkzaamheden kunt u bij ons terecht, zowel zakelijk als particulier.

Flexibiliteit en kwaliteit is waar wij voor staan en daardoor weten steeds meer klanten ons te vinden. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Wilt u meer weten over de diensten van Wilson Service & Onderhoud of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina.


Zoeken

Projecten

Er staan geen afbeeldingen in deze galerie

Reviews klanten

mooi werk

★★★★★
5 5 1
Echt mooi werk, zeer professional.

Aanbouw

★★★★★
5 5 1
Dank je, snel gedaan.

Wilson online

★★★★★
5 5 1
Wilson online heeft ons naar volle tevredenheid geholpen. Als er wat onvoorziene kleine zaken bijkwamen werd dit bijna budgetneutraal opgelost. Wij kunnen Wilson online dan ook van harte aanbevelen.